Oprichting

De Voetbal School Staphorst is opgericht om voetballers die dat willen individueel beter te maken en heeft zijn eerste trainingen in september 2019.
De Voetbal School Staphorst doet dit in samenwerking met de voetbal vereniging Staphorst .
Aanleiding voor de oprichting van de Voetbal School Staphorst is het enthousiasme dat leeft bij een groep oud spelers/trainers en leiders als bij de voetbalvereniging Staphorst om voetballers op te leiden.
Een voetbalschool is niet nieuw in Nederland.
Ook in deze omgeving zijn er een aantal te vinden.
Toch denkt De Voetbal School Staphorst uniek te zijn. Met name de persoonlijke aandacht voor het kind en het plezier dat daarbij komt kijken zijn twee eigenschappen die de Voetbal School Staphorst uit wil stralen.
Deze uitstraling zal terug komen in de trainingen, maar ook zeker in de omgang met de kinderen.
De Voetbal School Staphorst bied continuïteit aan door in 2 periodes van 11 weken trainingen aan te bieden.
Hierdoor is het mogelijk een persoonlijke band op te bouwen met spelers.
Tevens uniek is dat de Voetbal School Gratis toegankelijk is voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 t/m 15 jaar.

Gerelateerd bericht

TrainingTraining

Trainingen bij De Voetbal School Staphorst zullen worden verzorgd door gedreven en ambitieuze gekwalificeerde trainers die positief zijn ingesteld. Deze trainers zullen geassisteerd worden door leerlingen van de Cios Heerenveen.

TrainingstijdenTrainingstijden

De trainingen vinden plaats elke week op vrijdag in de  na-middag. Elke training duurt 75 minuten.  Trainingen worden ingepland tussen 16.15 uur en 17.30 uur Leeftijden zullen zoveel mogelijk bij

HuisregelsHuisregels

1. Iedere speler moet uiterlijk 16.00 uur aanwezig zijn.2. De in bruikleen gegeven kleding mag alleen, voor – tijdens en na de training gedragen worden. (dus alleen op de vrijdag